Home

Velkommen på kurdisk

Kurdistan - Wikipedi

Kurdistan er diffust avgrensede landområder i Midtøsten der kurdere holder til. Kurdistan omfatter det sørlige og østlige Tyrkia, fra foten av Taurusfjellene i vest til Ararat-fjellet i nordøst, Rojava (syrisk Kurdistan), regionen Kurdistan i Irak, deler av Armenia og den vestlige delen av Iran. Området har en utstrekning på omkring 500 000 km 2 og er for en stor del fjellrikt og. Kurdisk er et språk som snakkes i området som kalles Kurdistan, som omfatter deler av Iran, Irak, Syria, Tyrkia, Armenia, Georgia og Russland.. Kurdisk er et indoeuropeisk språk i nær slekt med persisk, men har blitt kraftig påvirket av arabisk i arabisk-dominerte land og av tyrkisk i Tyrkia. Det finnes flere dialekter. Hoveddialektene er badini som snakkes i nordlige Kurdistan og sorani.

Kurdisk mat bruker mange av de samme ingrediensene som norske, men de legger litt mer arbeid i å tilberede maten. 1. Kjøttdeig med poteter. Stek kjøttdeig med rød parika i terninger, krydre med paprika, chili og salt og frisk bladpersille Da jeg midt i nittiårene besøkte Tyrkia igjen, hørte man kurdisk overalt, og alle så ut til å ta det som en helt naturlig ting. Dette er bare ett av flere tegn på at forholdet mellom den tyrkiske majoriteten og det kurdiske mindretallet holder på å bli bedre og etter hvert vil kunne bli harmonisk og tilfredsstillende Barna og skolen trenger deg! (kurdisk, sorani). Welcome to school (sorani). Welcome to lower secondary school! (sorani). Læringsplakaten, Prinsipper for opplæringen, A4 (sorani). Foreldreplakaten, A4 (sorani)

Kurdisk - Wikipedi

 1. dretalssprog i alle de stater, hvor det tales, og flere steder er sproget ligefrem undertrykt
 2. VELKOMMEN TIL FEST! Vi ønsker alle sammen velkommen til vår fest! Og sangen den skal være til ære for hver gjest. Så nå må alle gjøre, sitt beste så humøret. kan fylle oss med stemning. Velkommen hit til fest! Så vil vi gjerne takke hver enkelt at du kom, så intet gikk på skakke, og ingen plass ble tom
 3. Husk at gjestene ofte sitter og venter på at de kan begynne med maten. Det er noen få ting denne talen skal inneholde. Du skal ønske alle velkommen på vegne av dere som vertskap, eller på vege av f.eks brudepar eller jubilant. At det er så hyggelig å se så mange hyggelige mennesker og at alle er hjertelig velkomne
 4. Velkommen til Norges historie på nett. Nettstedet er lagt opp etter kapitlene i boka. Hvert kapittel har forskjellige interaktive oppgaver, - oppsummering av kapitlene, faglige begreper og ordlister på arabisk, burmesisk, kurdisk sorani, persisk, somali og tigrinja
 5. Sjekk velkommen oversettelser til Arabisk. Se gjennom eksempler på velkommen oversettelse i setninger, lytt til uttale og lær grammatikk

kurdiskmat - Mat og drikke - Kvinneguiden Foru

Damperen

velkommen på nordsamisk. Vi har tre oversettelser av velkommen i bokmål-nordsamisk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Norsk Bokmål. Nordsamisk. velkommen subst. bures boahtima. velkommen subst. bures boahtin. velkommen. buresboahtin. Legg til ny oversettelse. Gradbøying av velkommen som adjektiv. Positiv Kurdisk motstand mot IS i byen Kobane kan imidlertid bli mer enn et symbol motstand mot IS - det er også fokus for nytt kurdisk samhold: Etter at Tyrkia i fjor høst etter mye nøling åpnet grensene for irakiske Peshmerga-soldater, har de kjempet sammen med både PYD/YPG og PKK (samt ikke-kurdiske syrere) i den strategiske byen Kurdisk er derfor et språk vi i Salita tolketjeneste mottar mange bestillinger på. Det er bare det at kurdisk ikke er ett språk, men heller delt inn i flere dialekter - eller språk (avhengig av hvordan man definerer språk og dialekt - hvorav den berømte definisjonen jo er at språk er den dialekten med den største hæren bak seg) I dette vinduet skal du finne tabell adj. for oppslagsordet velkommen (i bet. 2 utt vel`kommen) 1 som en gjerne ser hos seg. dere er velkommen eller velkomne til en enkel middag dere er velkommen eller velkomne til en enkel middag / små og store er velkommen små og store er velkommen / kjenne seg velkommen kjenne seg velkommen / ønske.

Velkommen til foreldremøter på flere språk. Under er en tabell med invitasjoner til foreldremøter på ulike språk som kan sendes hjem. Skjemaene er tospråklige og finnes både som worddokument og PDF format. Skriv ut, fyll inn og del ut skjemaer på ulike språk. NB! Både bokmål og nynorsk- versjon i Word og PDF filformat Kurdere er en etnisk folkegruppe i Vest-Asia, hovedsakelig bosatt i høylandsområdet omkring fjellkjedene Anti-Taurus og Zagros, det vil si hovedsakelig i det sørøstlige Tyrkia, det nordlige Irak, det nordvestlige Iran og det nordøstlige Syria. Den kurdiske befolkningen teller et sted mellom 25 og 30 millioner personer. Kurdistan («kurdernes land») er en geografisk betegnelse og henviser. Velkommen til et kortere opphold i naturskjønne omgivelser på Bastøy feriesenter. 14. Åge Hareide, den rutinerte ringreven, ønsker Kjetil Osvold velkommen blant de spillerne som har spilt offisiell Alandskamp for Norge. 15. Arbeidermaktgruppa som er en utbrytergruppe fra Sosialistisk Ungdom, er velkommen til å gå i vårt tog. 16 Norskspråklige barnebøker som finnes på flere språk. Albert Åberg Bøkene om Albert Åberg finnes på flere språk; arabisk, farsi, finsk, kurdisk (kurmandji og sorani), kroatisk, islandsk, somali, tigrinja og tyrkisk. Ludde Bøkene om Ludde finnes på kurdisk (kurmandji og sorani), finsk og spansk. Emm Det skjedde etter at en tidligere kurdisk minister hadde kritisert den Iran-støttede gruppa. En stor folkemengde som støttet den paramilitære sjiamilitsen PMF angrep kontorene til det kurdiske partiet KDP og tente på lokalene, opplyser vitner. Nechirvan Barzani, presidenten i den selvstyrte.

Kurdisk(e) språ

Materiell på kurdisk, sorani - FUG - Foreldreutvalget for

Kurdisk vekkelse Kurderne i den nordøstlige delen av Syria staker ut sin egen kurs: Muligheten for at Assad kan være på vei ut, vekker nå den kurdiske kampen på ny Fagets navn på ulike språk; Bokmål: Kurdisk (sorani) nivå I: Nynorsk: Kurdisk (sorani) nivå I: Nordsamisk: Kurdagiella (sorani) dássi I: Engelsk: Kurdish (Soransese) level I: Fagkode: PSP5536 (gjeldende) Erstatter fag. Kurdistan er navnet på et stort landområde i Midtøsten hvor det bor mange kurdere. Området omfatter deler av Tyrkia, Irak, Syria og Iran. Kurderne har lenge hatt et konfliktfylt forhold til myndighetene i disse landene, og flere kurdiske grupper kjemper om selvstyre. De siste årene har kurderne spilt en viktig rolle i krigene i Syria og Irak Oversættelse - Dansk-Kurdisk - Velkommen Aktuel status ‎Oversættelse. Denne tekst er tilgængelig på følgende sprog: Efterspurgte oversættelser: Titel. Velkommen. Tekst Tilmeldt af cucumis. Sprog, der skal oversættes fra: Dansk Oversat af belouga. Velkommen. Titel

På kurdisk finnes en rik folkediktning og episk diktning, til dels med røtter tilbake til middelalderen. Et eksempel er eposet Mam u Zin, en vakker og ulykkelig kjærlighetshistorie, nedskrevet første gang på 1600-tallet. Den første dikteren man kjenner navnet på, er Ahmed Khani (1591-1652), som skrev bl.a. lyriske dikt etter klassiske persiske mønstre Kurdisk Radio. EN KANAL TIL MERE FORSTÅELSE . Kurdisk Radio er et ugentligt kurdisk radioprogram stiftet i 1993-2005 første gange af herboende kurdere, efter 2 års pause den begyndt at sende sit program igen siden den 11 marts 2006, sender programmer på kurdisk fra Indvandrerradioen i Århus Kurdisk risrett ( Briyani ) oprift. Viktig at rosinene ikke er vanlige rosiner, at de er gulerosiner som er ment til matlaging, dette får man kjøpt i utlandske butikker. Også viktig at briyani krydderet ikke er slik man får kjøpt når man skal lage pakistansk mat, dette krydret er som oftest brunt og lukter søt av kanel, dett Fagets navn på ulike språk; Bokmål: Kurdisk (sorani) nivå III: Nynorsk: Kurdisk (sorani) nivå III: Nordsamisk: Kurdagiella (sorani) dássi III: Engelsk: Kurdish (Soransese) level III: Fagkode: PSP5540 (gjeldende) Erstatter fag.

Kurdisk (sprog) - Wikipedia, den frie encyklopæd

Velkommen hit til fest. Så vil vi gjerne takke hver enkelt at du kom- så intet gikk på skakke og ingen plass ble tom! Velkommen her til bordet-velkommen små og store! Her er det plass til alle, og her er hjerterom. Ja, vær så god- forsyn dere- Kjære, bare spis- Og gjør deg godt av maten på ekte nordmanns-vis Velkommen på alle språk. Av Marianne Hansen Rencher. Tilhører du en gren eller menighet hvor ikke alle medlemmene snakker samme språk? Etter hvert som Kirken fortsetter å vokse over hele verden, blir dette stadig mer vanlig. I to år gikk min mann og jeg i en slik gren i New York Velkommen til VINDHEIM-GARNET Dette er Jan Bojer Vindheim sitt elektroniske strikketøy. Garnet sist bøtt: 23.09 2017 . Siste nytt i Vindheimgarnet * Saddams folkemord på kurderne * Kurdisk nasjonsbygging i Nordirak * Yezidienes hellige dal Hamp * Inn i Hampen - Historien om en mangfoldig urt * Reperbaner i Trondheim

Online har fått nytt utseende og ny funksjonalitet. Nå kan du både sjekke e-post og Mine sider - samt lese artikler på mobil og nettbrett som er tilpasset din skjerm. Du kan fremdeles enkelt sjekke e-post, gjøre Google søk å klikke deg inn nyhetene. Vi kan oppleve litt ustabilitet de første dagene med lasting av sider og meny. Vi ber om forståelse for det Dette er en artikel med en flertydig titel. Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold. Hvis du fulgte en henvisning hertil, så gå venligst tilbage og ret henvisningen til at føre til den rigtige artikel Velkommen til oss Hei :) Nå som du har et SMART-abonnement er det noen saker vi gjerne vil tipse deg om. Til fordel for deg, altså. 1. Min Side og appen. På Min Side og i appen har du full oversikt over abonnementet ditt. Der kan du blant annet: Se faktura og detaljert forbruk; Endre på abonnementet.

Foreløpig presenterer vi innholdet på arabisk, kurdisk og dari, somalisk og tigrinja. Ta gjerne kontakt med redaksjonen på e-post. NRK Norge på flere språk. Kontakt NRK: 23 04 70 0

Velkomstsang: Velkommen til fest! - John Steffense

Idag er det mange flyktninger fra Syria i Norge, og det kan være vanskelig å vite hvilket språk man skal bestille før man får avklart språksitasjonen. Her kan du lese litt mer om språk som snakkes i Syria, og om arabisk generelt (som er det største språket i Syria) velkommen (bokmål/riksmål/nynorsk) Som hvis ankomst er en glede, fører til glede. Dere er alltid velkomne hit! Andre former . velkomen (nynorsk) Grammatikk . Dette ordet mangler bøyning. Hjelp gjerne til ved å legge til en bøyningstabell (Hjelp:Maler). Oversettelse Norske filmskapere setter et helt annet preg på Tromsø Internasjonale Filmfestival enn på lenge. Men det skjer i samarbeid med utenlandsk filmindustri

Velkomsttaler - Gratis tips og råd, eksempler på

Velkommen til nytt skoleår 2020-21 Gran og Lunner voksenopplæring tilbyr norsk, samfunnskunnskap, grunnskole og spesialundervisning til voksne. Nytt i år er at skolen er med i et prosjekt, kalt FVO - forberedende voksenopplæring Støttespillerne til en mektig sjiamilits tente lørdag på lokalene til et kurdisk parti i Bagdad

Norgeshistorie: Kapitle

Oslo Hundeskole ved Geir Marring ønsker alle deltakere velkommen på kurs Solskjær med Greenwood-råd: - Han er velkommen på kurs HEADEKURS: Etter scoringen mot Luton, fikk Mason Greenwood tilbud av Ole Gunnar Solskjær om å gjennomføre et headekurs med den.

Velkommen på leir! I ukene framover skjer det mye på leirfronten både for barn, ungdom, og voksne. Skrevet av Ingvild Sørli Einarsen Region Midt-Norge . Hovedbilde av Phan Minh Cuong An, Pixabay. 22. oktober 2020. Takk! Aller først: En varm takk til alle leirledere! Det er stort å se hva man kan få. Innbyggertorg på Nodeland Songdalsvegen 53, 4645 Nodeland. Kontakt oss. Telefon: 38 07 50 00 (sentralbord) Kontakt oss Innbyggertorg For mediene Kunngjøringer Om Kristiansand Nytt kontonummer for fakturaer. Postadresse. Postboks 4 4685 Nodeland . Last ned vår innbygger -app Velkommen som ny medarbeider ved Norges største medisinfaglige miljø! Vi er veldig glade for å ha fått deg med på laget, og gleder oss til du skal begynne. Når du begynner hos OUS blir du en viktig brikke i et stort puslespill som tilsammen både øker livskvalitet og redder liv for Norges befolkning hver dag En kald vinterkveld i 1947 blir en fillete og forskremt mann funnet i et fjøs i bymarka ved Trondheim. Mannen er soldat Vasili Andrejevitsj Rambovski fra Sovjetunionen. Han forteller at han rømte fra tysk fangenskap i 1944 og at han siden har vært på flukt. Velkommen hjem, Vasili er historien om en mann, hans skjebne og om drømmen om en gang å kunne vende hjem

velkommen i arabisk - Norsk bokmål-Arabisk Ordbok Glosb

Velkommen til frihelg på Laberget leirsted! Tema: Kristen i vår tid Se mer. 6. - 8. november 2020, Sætervika Tweensleir høst, 5.-7. klasse. AVLYST! På grunn av Covid-19 og smittesituajonen er leiren avlyst. Se mer Velkommen til CreoNordic. Glassvegger, systemvegger, kontorskillevegger, himlinger, glassrekkverk og andre løsninger for ditt kontorlandskap! God kvalitet, rask leveranse og konkurransedyktige priser er noen av våre fortrinn. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt! Kontakt oss post@creonordic.no Hjemmesid Har du/dere en skolestarter høsten 2020? Oasen-skolene tar nå imot søknader om elevplass til skoleåret 2020/21. Rektorene ønsker spesielt velkommen til førskolebarna som skal begynne på skolen høsten 2020. De vil gjerne hilse på de kommende førstklassingene, og inviterer derfor til besøksdag på den enkelte skole. Søknad om skoleplass sendes digitalt - søknadsskjema finner du.

Hva er hei og hadet på arabisk? - Generell debatt

Målgruppen for konferansen er alle om er aktive innenfor allmennflymiljøet. Uavhengig om du er tilknyttet en interesseorganisasjon eller holder på alene. Luftfartstilsynet ønsker alle utøvere innenfor privat og allmennflysegmentet, personell ved tekniske verksteder, flyklubber, veteranflyorganisasjoner, selvbyggere og flyskoler velkommen Solskjær med Greenwood-råd: - Han er velkommen på kurs Daniel Austerheim. 24.09.2020. Statsministeren i Østerrike lover å handle resolutt etter angrepet i Wien Valpekurset er ofte valpens første møte med læring, rammer, motivasjon og belønning. For mange hunder er også valpekurset starten på en reise med flere kurs og glede med hund. Fokuset på valpekurset er forståelse, motivasjon og starten på innlæring av noen av de viktigste øvelsene valpen bør lære seg. Samtidig skal hunden lære seg å Continue reading Velkommen på valpekurs

Velkommen til vårt tradisjonelle julebord på Hankø med over 60 ulike retter å velge av fra en innholdsrik buffet. Skal du bestille julebord for kollegaer, venner og familie, har vi små og store bord for anledningen Vi ønsker dere velkommen til Lakkegata skole onsdag 10. mai kl.08.45-11.00. Alle barnehagene møter undervisningsinspektør Gyda og sosiallærer Ewelina ved flaggstanga kl.08.45. Her vil dere vil bli delt inn i fire grupper. Vi går sammen inn i klasserommet hvor dere vil bli tatt imot av lærerne og elevene på 1. trinn

Kurdisk - Tetum ordbog online på Glosbe. Gennemse 743 sætninger og 326 oversættelseshukommelser. Gratis Velkommen til gjetterevyen! Valget i USA nærmer seg endelig slutten. Snart skal vi dras ned på egen landjord igjen. Snart skal vi begynne å tenke sjæl, som Trond Viggo så klokt sang Donald Trump er innstilt på å erkjenne valgnederlag hvis han ser det ikke er mulig å nå fram i rettsvesenet, hevder kilder overfor Fox News. Søreide ønsker USA velkommen tilbake til Parisavtale

- Selv om den nye administrasjonen vil måtte fokusere mye på innenrikspolitikk, som å håndtere en pandemi som har rammet USA veldig hardt og å forsøke å forene et splittet land, forventer vi også at det åpner seg nye samarbeidsområder internasjonalt, sier hun til VG.. I forrige uke trådte USA formelt ut av Parisavtalen, én av mange internasjonale avtaler avtroppende president. Femte dag på rad med smittetall over 100.000 i USA. Det siste døgnet er det registrert 124.232 tilfeller av koronasmitte i USA. Det er femte dag på rad at de daglige smittetallene oversteg 100.000 Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre

velkommen på russisk Bokmål-russisk oversettelse DinOrdbo

På vei norsk-kurdisk ordliste (Heftet) av forfatter Kirsti Mac Donald. Pris kr 98. Se flere bøker fra Kirsti Mac Donald Velkommen alle sammen. Det er med stor glede at Monica og jeg kan ønske dere alle hjertelig velkommen til vårt selskap i dag. Vi håper maten vil smake og at dere alle sammen vil kose dere. Skål og velkommen! Flere ferdige velkomsttaler - Sponsor linke

Video: kurdisk - Store norske leksiko

Kurdisk flyktning får tysk pris for integreringsarbeid Utro

 1. Så dette handler om å sikre kurdisk hukommelse og dokumentere fortiden, understreker Akman. Det virtuelle museet vil bli lansert før jul, men blir ikke ferdig utbygd før i løpet av 2007. Det er tenkt som et pedagogisk verktøy, og i utgangspunktet lå hovedfokuset på norsk-kurdiske møter i fortid og nåtid
 2. Uttaleguide: Lær hvordan defne uttales på Tyrkisk, Kurdisk med innfødt uttale. defne Engelsk oversettelse
 3. Velkommen. Nyhet. Skolekassa.no er et nettsted der du selv kan gjøre oppgaver for å lære deg norsk, samfunnsfag, matematikk, naturfag og engelsk. På Skolekassa finner du både læringsressurser som ligger åpent, og læringsressurser som krever Feide-innlogging
 4. Vi har skrudd PÅ identifisering av nettleseren og enheten din for å gi deg relevant og tilpasset budskap. Du kan skru dette AV i Cookies -kapittelet i vår personvernerklæring. » Les vår personvern erklæring. Gå til fullversjon. DNB Bank ASA Generelle vilkår Personver

velkommen på nordsamisk Bokmål-nordsamisk oversettelse

På TV 2 Sumo er det alltid noe å se for hele familie NDLA film er en tjeneste i samarbeid med Norgesfilm. Denne tjenesten lar deg se en rekke spillefilmer, kortfilmer, dokumentarer og serier. Du kan også se undervisningsfilm og filmklipp. Velkommen inn i filmens verden! Velkommen inn i filmens verden Logg inn på Facebook og begynn å dele og få kontakt med venner, familie og folk du kjenner Velkommen til en hyggelig rideopplevelse! Våre ridekurs går hele året med unntak av sommerferien. Da arrangerer vi rideleir. Du kan starte på ridekurs når som helst. Kursene faktureres for perioder på 10 og 10 ganger og påmelding er bindende for en periode. Begynner man midt i en periode, betale.

Hvem er kurderne? Religioner

 1. Velkommen til vår restaurant. Vi holder åpent! Helsen og sikkerheten til medarbeidere of kundene våre er det vigtigste for oss, og vi følger myndighetens anbegalinger for smittevern. Frem til jul tilbyr vi deilige julemiddager i restaurantene våre på varehuset
 2. Knivstukket på kurdisk fest. En 20 år gammel mann er fengslet i fire uker for å ha knivstukket sin tidligere svigerfar på en kurdisk fest i Oslo. 23. jan. 2006 18:41 19. okt. 2011 16:35. smp-stories-top-widget. Svigerfaren (38) ligger på sykehus, men skadene er ikke livstruende
 3. Løser et problem der påloggingsprosessen henger på skjermbildet Velkommen eller Vent for brukerprofiltjenesten feil meldingsvinduet
 4. Nyttårsfeiring på Skinnarbu Velkommen til å starte det nye året med oss i et fantastisk flott miljø ved Hardangervidda! Vi har satt sammen nyttårspakke med 3 døgn som inkluderer: Frokost og overnatting 3døgn i dobbeltrom Tre-retters middag to kvelder Afternoon tea på nyttårsaften Festmiddag- supé på Nyttårsaften Champagneservering 24:00, nyttårsaften
 5. Velkommen til en smakfull miks av historie, kunst, teknologi og grønt initiativ! Trondheim serveres på et fat av rike tradisjoner og fremtidsrettet innovasjon. Med i overkant av 200 000 innbyggere er det Norges tredje største by - her strømmer storbyens liv gjennom småbyens hjerte. Folk har reist til Trondheim siden lenge før vikingtiden

Fra sorani til kurmanji - kurdiske språk i Norge - Salita tol

 1. Velkommen på Julemesse. Region Agders Julemesse på Mandal Bedehus går av stabelen 15.-17.november 2019. Fredag 15. november kl 10 åpner dørene til Julemessa. Hildegunn Tennesbø , rektor ved en av Normisjons folkehøgskoler, blir med og taler. Etter hvert kommer det mere program her
 2. Velkommen til . FOLKEMUNNE Kafë & Catering . Du finner oss på nederste plan i Knarvik Senter! Ute i kafeen kan vi tilby alt i fra Frokost, Lunsj med diverse påsmurt, smørbrød, salater og deilig kaffe - Og litt luxus når det måtte ønskes med kaker, deili ge.
 3. Velkommen besøk. Publisert: 8.8.2017 Endret: 2.1.2020. Foto: Foto: Annette Larsen. Vi tar gjerne i mot besøk hvis du vil lære mer om hvordan vi Teglverket arbeider for å ivareta våre visjoner og verdier, samt hvordan vi bruker læringsbrett i opplæringen
 4. Uttaleguide: Lær hvordan jiyan uttales på Kurdisk, Usbekisk med innfødt uttale. jiyan Engelsk oversettelse
 5. Velkommen til kurs i rekvisisjonsrett på hormonelle prevensjonsmidler. VID vitenskapelige høgskole; Arrangementer; Kurs i rekvisisjonsrett på hormonelle prevensjonsmidler høsten 2020; Dette er et kurs for helsesykepleiere og jordmødre som ikke har forskrivningsrett på hormonelle prevensjonsmidler eller ønsker oppfriskningskurs
 6. DEBATT Velkommen ombord, Per Sandberg! Å si nei til å ta imot mennesker på flukt er inhumant og uansvarlig. IKKE LYKKEJEGERE: Mennesker på flukt er akkurat det, mennesker. De er ikke.

- Velkommen til nye På Høyden! På Høyden gjenoppstår - nå som intern kommunikasjonskanal og lokal debattarena for ansatte og studenter ved Universitetet i Bergen. Odd Vegard Kandal-Wright. Publisert mandag 21. september 2020 - 13:56 Sist oppdatert mandag 28. september 2020 - 10:3 UiA-rektor Sunniva Whittaker ser fram til å ønske studentene velkommen til studiestart 10. august. - Våren har vist oss hvor viktige de fysiske møteplassene er for studentene, og akkurat nå er alle krefter i sving for å legge til rette for mest mulig aktivitet på campusene fra studiestart, sier UiA-rektor Sunniva Whittaker Velkommen til høstfe; Forsiden. Velkommen til høstferie på SFO! Vi legger opp til en spennende uke med varierte aktiviteter for alle påmeldte som skal være på Bekkestua SFO i høstferien. Du finner programmene for basene ved å klikke på bildene. Tilbake

 • Udi nop.
 • Når skal uttaksbilagene sendes inn.
 • Äger fartyg.
 • Hvit flekk på iris.
 • Two face kostüm damen.
 • Kristne aviser.
 • Fotosentralen sandnes.
 • Vr space game.
 • Radio 7 whatsapp.
 • Stepptanz neuss.
 • Muffin rezept.
 • Design by odd trondheim.
 • Watch nba tv.
 • Aantal tweeverdieners tilburg.
 • Insulinspritze apotheke.
 • Godt betalt jobb uten utdannelse.
 • Yamaha ys 125 top speed.
 • Nytt kjøkken i gammelt hus.
 • Politi kode 350.
 • Bayernticket ice preis.
 • Politisk ukorrekt prisjakt.
 • Krigsdikt 2 verdenskrig.
 • Sjøkart gule sider.
 • I am a food blog.
 • How to remove the password on a pdf.
 • Byggmel sunt.
 • Kjøpe nye nissan leaf.
 • Burger geilo.
 • Fana herrebunad.
 • Sprachphilosophie zusammenfassung.
 • Hvor ofte kjenne liv uke 18.
 • Sjokoladetrekk marsipan.
 • Euro länder karte.
 • Lambertseter bad bursdag.
 • New ford focus 2019.
 • Watch nba tv.
 • Rasisme artikkel.
 • Outdoorexperten rabattkode 2017.
 • Kleine erhebung am gaumen.
 • Modernismens brudd med tradisjonene.
 • Evje golf slope.